Sälja hos Klädkammaren

Att sälja hos Klädkammaren

Klädkammaren säljer dam-, herr- och barnkläder på kommission. Det innebär att man som kund både kan sälja och köpa kläder i butiken. Standard är att kunden får 40% av försäljningspriset när en vara är såld. Kläderna ska vara av god kvalitet, moderna eller vintage och i säsong. Även skor, mindre väskor och accessoarer kan lämnas in till försäljning.

De kläder som lämnas in går igenom en urvalsprocess för att säkerställa att kläderna är av god kvalitet och kan vara av intresse för kunderna. 

Vi tar emot ca 5-10 plagg per inlämning. Plaggen ska vara nytvättade, hela och utan fläckar och noppor. Skor ska vara rengjorda.

Kundkonto

Första gången du säljer hos Klädkammaren registrerar vi ett kundkonto och du får ta del av allmänna villkor för inlämningskunder. Varorna finns till försäljning i en period av tre till sex månader, enligt överenskommelse vid inlämning. 

Boka tid

Vill du lämna in kläder till försäljning - prenumerera på vårt nyhetsbrev - anmälan längst ner på denna sida. När det är dags att boka tid för inlämning meddelar vi via vårt nyhetsbrev som skickas ca en gång i månaden. Nästa tillfälle för inlämning blir i början av september.

Inlämning september

Under september tar vi emot HÖSTPLAGGDet som säljer allra bäst är plagg som är något eller några år gamla. Mer information om vad som är gångbart till hösten kommer när det närmar sig.

Barnkläder tar vi gärna emot i storlekarna 62-140.

Vi har begränsad möjlighet att ta emot ytterplagg och skor men kommer så klart att ta in det som vi tror har möjlighet att sälja hos Klädkammaren.

Vad vi inte tar emot

Vi tar inte emot träningskläder, gravidkläder, herrkostymer, bröllops- eller balklänningar, omgjorda eller egensydda kläder. Vi tar heller inte emot kläder som är helt gjorda i eller har inslag av äkta päls. Vi tar inte emot piratkopior.